Heropening rijschool

Beste Klanten,

Het corona-overlegcomité besliste op vrijdag 8 januari 2021 dat er versoepelingen komen voor de rijscholen en dat het opnieuw mogelijk is om alle praktijkopleidingen te geven.  Het is nu wachten op de officiële teksten (ministeriële besluiten) begin volgende week.

Wij starten ondertussen met het inplannen van onze leerlingen die al afspraken hadden (lessen en/of examen). Ook wachten we nog op de lijst met examens van het examencentrum waarover we kunnen beschikken. Zodra wij deze info hebben gaan wij aan de slag om onze leerlingen te contacteren om de lessen en examens opnieuw in te plannen. 

Daarna starten we met het inplannen van nieuwe leerlingen. Dit zal ons enige tijd kosten waarvoor wij uw begrip en geduld vragen.

Ondertussen vragen wij u om ons niet telefonisch te contacteren. Wij werken het snelst als we de telefoon tijdelijk niet beantwoorden. U kan ons nog altijd een e-mail sturen en wij zullen u terug contacteren.

Onze kantoren zijn dus nog voorlopig gesloten. 

De wettelijk voorziene termijnen voor opleidingen en examens worden tot en met 30 september 2021 verlengd. Dit betekent dat:

De geldigheid van de theorie examens die zouden vervallen vanaf 16 maart 2020 verlengd worden tot 30 september 2021.
De geldigheid van het voorlopig rijbewijs dat zou vervallen na 15 maart 2020 verlengd wordt tot 30 september 2021. Je hoeft dus niet naar de gemeente te gaan om een nieuw voorlopig rijbewijs af te halen.