Over ons

Sinds 1965, al meer dan 50 jaar, organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs. Door haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen.

Onze opleidingen reiken verder dan louter het behalen van het rijbewijs. Een voertuig correct kunnen besturen is belangrijk, maar op een verantwoorde en veilige manier deelnemen aan het steeds drukker wordende verkeer is vaak van levensbelang. Geholpen door onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de leerling steeds centraal staat, leiden we kandidaten op tot bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers.

Om deze doelen te verwezenlijken worden onze lesgevers jaarlijks bijgeschoold en hebben ze allen een intensieve training Eco-driving gevolgd.

Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Hendriks uit tot de referentie en marktleider in de rijbewijsopleidingen in de regio.

Partnerships

Transport Academy

Daarnaast richt Rijschool Hendriks zich naar de nieuwe verplichtingen in verband met de vakbekwaamheid voor chauffeurs. Om de beste opleidingen te kunnen aanbieden heeft Rijschool Hendriks samen met enkele toonaangevende rijscholen in Vlaanderen ‘Transport Academy’ opgericht (www.transportacademy.be).

Dit jaar voldoen wij ook weer aan alle kwaliteiteisen die vooropgesteld werden door federdrive, de federatie van erkende rijscholen en opleidingscentra.